-

15 Delige Vacuum Pomp voor Remvloeistof - Remontluchter

€32,95
Artikelcode 54-0166
Het verversen van remvloeistof en het ontluchten van remmen is in je eentje geen makkelijke klus. Gelukkig is daar mooi gereedschap voor uitgevonden zoals deze remontluchterset. Verversen en ontluchten van je remsysteem doe je dus voortaan gewoon zelf. De
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
  • Gemakkelijk retourneren
  • 9.3! Klanten Score (4100+ reviews)
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijke Service
  • Veilig betalen

Met deze handige vacuümpomp kunt u remsystemen van auto’s en motoren vacumeren, maar ook bijvoorbeeld magneetventielen en onder of overdruk kleppen testen.
Met 7 universele adapters
Met 3 remnippel adapters
1 opvang reservoirs
2 lange en 2 korte slangen
Mooie kwaliteit omschakelbare handpomp met manometer, ook ideaal voor motorfiets remmen en hydro-koppelingen
Deze pomp heeft 2 functies. Door de gekartelde ring in/uit te klikken is de pomp om te schakelen tussen blazend en zuigend.

Het verversen van remvloeistof en het ontluchten van remmen is in je eentje geen makkelijke klus. Gelukkig is daar mooi gereedschap voor uitgevonden zoals deze remontluchterset. Verversen en ontluchten van je remsysteem doe je dus voortaan gewoon zelf. Deze set sluit je aan op de ontluchtingsnippel van de remklauw of remtrommel. Door eerst een vacuüm te maken met de handpomp weet je zeker dat bij het openen van de nippel er geen lucht bij komt. Door het vacuüm op peil te houden met pomp trek je als je het ware de remvloeistof uit het remsysteem. De vloeistof belandt vervolgens in het meegeleverde reservoir. Rem ontluchter voor meerdere doeleinden te gebruiken. De set bevat diverse verloop nippels voor aansluiting op remklauwen maar ook op andere onderdelen. De vacuümpomp kan ook nog erg handig zijn in andere situaties. Wanneer ontluchting noodzakelijk is biedt deze pomp uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan het ontluchten van brandstofsystemen. Zeker bij het vervangen van brandstoffilters van moderne diesels komt er snel lucht in het systeem. Deze lucht verwijder je gemakkelijk door het aansluiten van deze pomp. De nippel hiervoor vind je vaak bovenop het filter huis.


 

Geen specificaties gevonden
Remko S.
Placed on 18 March 2019 at 18:37
Héél handig in het gebruik + al de hulpstukken in één set. Was een goede aankoop.
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen
Gerelateerde producten
Nissin
22MM Radiale Rem Pomp 17mm Zwart / Zwart
€189,95
Nissin
22MM Retro Rempomp 14mm Zwart / Zilver
€159,95
Sale
Brembo
15ML Reservoir
€14,95 €12,95
Sale
Brembo
30ML Reservoir
€16,65 €13,95
Sale
Eurol Remvloeistof Dot 4 250ml
€5,95 €4,95
Koperen ringen voor banjo en remleiding
€1,45