-

Accel Battery Eliminator (Kickstarten zonder Accu)

€49,95
Artikelcode 24-0002
Accel Battery Eliminator (Kickstarten zonder Accu)
Levertijd ⏳Beschikbaar in 1-3 werkdagen
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
  • Gemakkelijk retourneren
  • 9.3! Klanten Score (4100+ reviews)
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijke Service
  • Veilig betalen

Deze Battery Eliminator zorgt ervoor dat je je fiets kunt verwijderen van je motorfiets als je nog een kickstarter heeft en je voor de macho schoon blijft wilt gaan!

Sluit deze accu's direct aan op deze eliminator en deze zorgt ervoor dat de energie tijdelijk wordt opgeslagen, kan alle elektrische motoren worden laten werken met een duur motor zonder accu.

Multifit op kickstart motoren

Sluit uw batterijkabels aan op dit apparaat in plaats van op uw batterij. Het slaat elektriciteit voor een korte tijd op. Na enkele oplaadstoten heeft het genoeg sap om een vonk te geven.

Op deze manier kun je je kickstart-engine gebruiken zonder een batterij te monteren.
Super schone looks!

Verhoog de vonkspanning bij het aanzwengelen en elimineer flikkerende lichten op lage snelheid met ACCEL motorfietsaccu-eliminator. Inclusief schokbestendige montageklemmen en bevestigingshardware. Gemaakt in de VS

Opmerking: Batterijprestaties: Zwengeldrempels (CA) worden gemeten bij 32 ¼ F (0 ¼C), koude startaandrijvingen (CCA) worden gemeten bij 0 ¼ F (-18 ¼C), het vermogen in AH wordt vermeld bij een beoordeling van 10 uur

Melding dealer:
Batterijen die per vliegtuig worden verzonden (zoals UPS Express Saver) zijn onderworpen aan de veiligheidsvoorschriften en vereisen daarom speciale verpakking en etikettering. Batterijen die als vracht worden vervoerd (zoals UPS Standard en TNT Economy Express) zijn onderworpen aan minder strikte veiligheidsvoorschriften.
Geen specificaties gevonden
Bert B.
Placed on 24 October 2017 at 12:19
De battery eliminator heb ik op een Enfield Bullet 350 gemonteerd en het werkt uistekend. Het enige nadeel zou zijn dat alle electriciteit alleen maar werkt met lopende motor en dat zou het een beetje lastig kunnen maken bij het opsporen van storingen.
Pascal Van Wambeke
Placed on 10 August 2016 at 15:42
Deze battery eliminator deed voor mijn lichte Yamaha YBR 125 precies wat die beloofde. Ik kon eenvoudig mijn batterij verwijderen en met dezelfde kabels de Accel verbinden. De motor start altijd perfect op de tweede kick, en rijdt verder perfect zoals voorheen. Pinkers, voorlichten etc geven geen problemen, en ook bij langer stationair draaien dreigt hij niet stil te vallen.
Beter dan verwacht!
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Uw review toevoegen