01-12-2018 - 15:04
Het is weer tijd voor Cadeaus!

De december maand is weer begonnen en dat betekent Cadeaus! 

Naast dat het natuurlijk altijd leuk is om een cadeautje te krijgen moeten je eerst nog bedenken wat je wil hebben en wat je voor de ander gaat halen! Om deze cadeau stress wat te verzachten hebben wij een aantal gouden cadeautips opgesteld waarbij jij het perfecte cadeau vindt!

 

Cadeau tip 1: Cadeabonnen

Het lijkt misschien wat te simpel, maar Wiels er nou niet blij met een cadeaubon van zijn of haar favoriete winkel? kun je net dat ene product kopen wat je zelf eigenlijk net iets te duur vondt!

Naast dat het eigenlijk altijd wel in de smaak valt is het natuurlijk ook erg makkelijk als cadeau gever, je kunt zelf kiezen waar de bon in te wisselen is en wat de waarde van de bon is. zo kun je een goedkoop cadeau of juist een wat duurder cadeau halen.

Ideaal als je met een budget werkt dus! 

 

Ben je nog op zoek naar een cadeaubon? zoek niet langer en zet hem op je verlangijstje!

https://www.caferaceronderdelen.nl/cadeaukaart.html 

 

Cadeau tip 2: Kies iets unieks!

De chocolade letters, banketstafen, marsepeinen figuurtjes en sokken hebben we allemaal al wel eens gehad, Neem eens een origineel cadeau! Kijk dus bij een webwinkel niet in het standard assortiment maar juist naar de wat meer bijzondere producten in categorieën waar je zelfnoot iets vandaan zou halen.

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld onze "cool stuff" categorie, hier hebben wij eigenlijk alle leuke hebben dingetjes staan voor iedereen, motor liefhebber of niet!

https://www.caferaceronderdelen.nl/apparel/cool-stuff/ 

 

Cadeautip 3: Speel in op het seizoen!

De jassen op straat worden steeds dikker en de hoofden steeds beter gemutst. Het is December en dus koud, doe daar wat mee! Elke motorrijder zit tijdens deze komen dagen te wachten tot het weer lente is, en als we niet dromend naar buiten staren zijn we wel in de schuur bezig. 

Maar in die schuur is het net zo koud! zorg daarom dat je goed ingepakt blijft en zoek naar bijvoorbeeld een leuke muts of sjaal. naast dat deze producten je lekker warm houden passen ze vaak perfect in het budget! Variërend van €6,95 tot €24,95 zit er altijd wel een passend cadeau tussen!

https://www.caferaceronderdelen.nl/apparel/beanies-mutsen/?mode=grid&limit=24&sort=highest&max=25&min=0 

https://www.caferaceronderdelen.nl/winter-is-coming/

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter