Cafe Racer Klantenservice

Verstuur bericht

Heeft u een vraag, probleem of wilt u gezellig praten of over uw moto?
Dat kan!

Stuur E-mail info@caferaceronderdelen.nl


BEDRIJFSGEGEVENS:

Motorcycles United
KvK NR: 66291887
BTW NR: NL856483187B01
Rabobank Gemeente Lochem
IBAN: NL74RABO0160767105

1.1 Hoe neem ik contact met jullie op?

U kunt ten allen tijde contact opnemen via de mail. info@caferaceronderdelen.nl

U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)85 0606065
 

2.1 Hoe kan ik betalen?

U heeft de mogelijkheid om de betaalwijze te kiezen die u het meest bevalt.

We bieden de volgende mogelijkheden:

1) Bankoverschrijving: Eenvoudig en vertrouwd, zoals we het gewend zijn.
2) Paypal 
3) iDeal 
4) Sofort (Duitsland)
5) Creditcard / Meastro
6) Mister Cash
7) Sofort
8) Bitcoin
9) Afterpay
 

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht dan degene die in de productenlijst genoemd worden wanneer u uw aankoop gedaan heeft. U heeft de mogelijkheid om de betaalwijze te kiezen die het best bij u past.

2.2 Wanneer worden de retouren verwerkt?
 

Wanneer u een artikel aan ons retourneert, wordt u binnen 30 dagen terugbetaald nadat het pakket bij ons in goede orde is ontvangen. Doorgaans handelen wij het af binnen 1 a 2 dagen...
 

3.1 Hoe lang is de levertijd? *

Als de artikelen op voorraad zijn, worden deze doorgaans binnen 24 - 48 uur bij u thuis bezorgd. Is dit niet het geval, dan kan dit tot max 30 werkdagen duren, maar dit is zeer uitzonderlijk. Onze goederen worden veelal in het buitenland gemaakt om langdurige kwaliteit te kunnen bieden tegen scherpe prijzen waardoor het soms iets langer kan duren voordat het product bij u bezorgd wordt. Doorgaans halen we die 48 uur absoluut.
 

3.2 Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Standaard rekenen wij €5,95 (binnen Nederland), maar als u meer bestelt, wordt dat al snel €0,00!
 

3.3 Kan ik een bestelling veranderen/annuleren?

Jazeker! Maar, geef dit graag zsm aan, want we pakken lekker door!
 

3.4 Ik heb nog geen orderbevestiging gekregen?

U krijgt de orderbevestiging altijd direct via email nadat u de bestelling heeft geplaatst. Krijgt u geen email, dan zit er waarschijnlijk een fout in het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Controleer daarom uw e-mailadres onder 'Mijn account' altijd nauwkeurig op spelfouten. 
Is uw emailadres correct dan kan het ook zo zijn dat uw email-provider een spamfilter gebruikt die onze emails blokkeert.
 

3.5 Kan ik een artikel retourneren of ruilen?

Ja, als klant heeft u altijd 14 dagen retourrecht bij ons. Als u een artikel terugstuurt, stuur dan altijd de originele verpakking en eventuele merkkaartjes mee. Wanneer u iets retour zendt, kunt u het beste dezelfde verpakking gebruiken waarin u de artikelen ontving.
Belangrijk : Wanneer u iets retourneert, stuur dan een E-mail naar ons ter bevestiging!

Let op! U draagt de verantwoordelijkheid ervoor dat uw retourzending bij ons aankomt. Daarnaast zult u bij ruilen zelf de extra verzendkosten moeten dragen.

Mocht u het product beschadigd hebben, danwel de verpakking; dan vergoeden wij niet 100% van het product. Dit zal in overleg gaan.

Producten die op maat worden gemaakt retourneren wij niet. Het zijn immers geen reguliere producten zoals u kunt begrijpen.
 

3.6 Waar blijft mijn bestelling?

Heeft u uw bestelling na 3-7 werkdagen nog niet ontvangen (en is dit wel afgesproken), neem dan contact op met info@caferaceronderdelen.nl. Het kan zijn dat uw bestelling restgenoteerd staat of alleen maar iets vertraagd is. Heeft u langer dan 10 dagen op uw bestelling gewacht en niets gehoord van ons of de bezorgingsdienst, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we kunnen nakijken wat er aan de hand is!


3.7 Sturen jullie ook naar andere landen dan Nederland?

Jazeker! Onze klanten zitten over de gehele wereld.