-

Tank Cure Benzine Tank Sealer Kit

€53,95
Artikelcode 16-0006
Met Tank Cure kunt u de binnenkant van uw brandstoftank op professionele wijze restaureren. Tank Cure is benzine en oliebestendig en vindt steeds meer toepassing in zowel Nederland, Duitsland, Engeland als België. Het is met succes aangebracht in me...
Beschikbaarheid Op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis Retourneren
  • 9.4! Klanten Score (3250+ reviews)
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijke Service
  • Veilig betalen

Met Tank Cure  kunt u de binnenkant van uw brandstoftank op professionele wijze restaureren. Tank Cure is benzine en oliebestendig en vindt steeds meer toepassing in zowel Nederland, Duitsland, Engeland als België. Het is met succes aangebracht in metalen, aluminium, polyester en carbon fiber tanks voor zowel olie, diesel als benzine.

Bedoeling Tank Cure

  • afschermen van roest
  • dichten van kleine lekkages (poreus, lekkende lasnaden of gaatjes)
  • preventieve behandeling tegen lekkage en roestvorming
  • afscherming van verontreiniging in olietanks (bijvoorbeeld na zandstralen)


Voorbehandeling

Tank Ontroester
De Tank Cure Ontroester is een etsende primer. We bevelen aan dit middel altijd toe te passen als uw tank sterk geroest is. Vul de tank met Tank Cure Ontroester. Sluit vervolgens de vulopening af; draai en schud nu de tank in alle richtingen zodat de reiniger alle punten aan de binnenkant bereikt (eventueel  grind of stalen parkers toevoegen om zo roest los te maken).

Tank Reiniger
Dit is een sterk reinigingsmiddel om uw tank vetvrij te maken. We bevelen aan om dit middel atijd toe te passen omdat het een goede hechting van de coating garandeerd. Zeker als het gaat om tanks voor mengsmering is dit middel onmisbaar.

Epoxy Remover
Dit produkt zal alle aanwezige oude coatings of verflagen uit uw tank verwijderen. Alleen toe te passen als u een nieuwe laag coating aan wilt brengen over een laag coating of verf of aan uw tank laswerkzaamheden wil verrichten.
Voor een motortank heeft u 0,5 liter Tank Reiniger en 0,5 Tank Ontroester liter nodig.

Behandeling en aanbrengen

Om een goed resutaat te garanderen moet u uw tank altijd voorbehandelen. Ze moet absoluut droog, vetvrij, en redelijk roestvrij zijn. Gebruik bij voorkeur TANK CURE Reiniger en TANK CURE Ontroester omdat deze produkten uitgebreid zijn getest in combinatie met TANK CURE coating. Maak de tank goed droog na de voorbehandeling.

Meng beide componenten grondig met elkaar en vul de tank hiermee. Sluit vervolgens de vulopening af. Draai nu de tank langzaam in alle richtingen zodat de coating alle punten aan de binnenkant bereikt. Doe dit gedurende 15 à 20 minuten en tap hierna zoveel mogelijk vloeistof af via de vulopening. De uitharding begint na 45 minuten. 5 dagen na de behandeling mag u de tank weer in gebruik nemen.
 

Geen specificaties gevonden
Laurens De Leeuw
Placed on 24 June 2015 at 17:58
Zeer goed product, makkelijk in gebruik. Snel aangekomen in BE vanuit NL. Goede service na verkoop en veilig + correct afgehandeld! Top! 10 op 10!
Jimmy
Placed on 19 December 2014 at 10:07
Werkt top! Doet wat men zegt dat het moet doen. Ik heb zelf wel even handschoenen aangehad en het buiten gedaan. Wel een handige tip denk ik, want het stinkt best wel even.
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Uw review toevoegen
Gerelateerde producten
Tank Cure
Epoxy Remover 500ML
€19,90
Tank Cure
Cleaner / Reiniger 500ML
€12,95
Sale
Tank Cure Ontroester 500ML
€13,95 €11,85
Tank Cure
450ML Coating Set
€28,95
Borstelset 3-Delig Kunststof
€4,95
Brandstof Overhevelingspomp
€12,95