-

Tank Cure Cleaner / Reiniger 500ML

€12,95
Artikelcode 16-0008
Met Tank Cure kunt u de binnenkant van uw brandstoftank op professionele wijze restaureren. Tank Cure is benzine en oliebestendig en vindt steeds meer toepassing in zowel Nederland, Duitsland, Engeland als BelgiÌÇ. Het is met succes aangebracht in me...
Levertijd ✅ Direct leverbaar
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
  • Gemakkelijk retourneren
  • 9.3! Klanten Score (4100+ reviews)
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijke Service
  • Veilig betalen

Met Tank Cure kunt u de binnenkant van uw brandstoftank op professionele wijze restaureren. Tank Cure is benzine en oliebestendig en vindt steeds meer toepassing in zowel Nederland, Duitsland, Engeland als België. Het is met succes aangebracht in metalen, aluminium, polyester en carbon fiber tanks voor zowel olie, diesel als benzine.

Bedoeling Tank Cure

  • afschermen van roest
  • dichten van kleine lekkages (poreus, lekkende lasnaden of gaatjes)
  • preventieve behandeling tegen lekkage en roestvorming
  • afscherming van verontreiniging in olietanks (bijvoorbeeld na zandstralen)


Voorbehandeling

Tank Reiniger
Dit is een sterk reinigingsmiddel om uw tank vetvrij te maken. We bevelen aan om dit middel atijd toe te passen omdat het een goede hechting van de coating garandeerd. Zeker als het gaat om tanks voor mengsmering is dit middel onmisbaar.

Tank Ontroester
Tanks waarvan de binnenkant sterk is aangetast door roest kunt u met dit middel succesvol behandelen. Wij adviseren om dit middel toe te passen als uw tank sterk geroest is.

Epoxy Remover
Dit produkt zal alle aanwezige oude coatings of verflagen uit uw tank verwijderen. Alleen toe te passen als u een nieuwe laag coating aan wilt brengen over een laag coating of verf of aan uw tank laswerkzaamheden wil verrichten.
Voor een motortank heeft u 0,5 liter Tank Reiniger en 0,5 Tank Ontroester liter nodig.

Behandeling en aanbrengen

Om een goed resutaat te garanderen moet u uw tank altijd voorbehandelen. Ze moet absoluut droog, vetvrij, en redelijk roestvrij zijn. Gebruik bij voorkeur TANK CURE Reiniger en TANK CURE Ontroester omdat deze produkten uitgebreid zijn getest in combinatie met TANK CURE coating. Maak de tank goed droog na de voorbehandeling.

Meng beide componenten grondig met elkaar en vul de tank hiermee. Sluit vervolgens de vulopening af. Draai nu de tank langzaam in alle richtingen zodat de coating alle punten aan de binnenkant bereikt. Doe dit gedurende 15 - 20 minuten en tap hierna zoveel mogelijk vloeistof af via de vulopening. De uitharding begint na 45 minuten. 5 dagen na de behandeling mag u de tank weer in gebruik nemen.

Geen specificaties gevonden
Hendrik P.
Placed on 26 January 2019 at 15:36
prima kwaliteit ,
afhalen a.
Placed on 15 May 2018 at 12:45
Het product doet wat het moet doen. De snelheid en de service is top van dit bedrijf!
Robert S.
Placed on 09 February 2018 at 12:36
Doet wat het moet doen!
4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Uw review toevoegen
Gerelateerde producten
Tank Cure
450ML Coating Set
€28,95
Sale
Tank Cure Ontroester 500ML
€13,95 €11,85
Tank Cure
Epoxy Remover 500ML
€19,90
Borstelset 3-Delig Kunststof
€4,95